//cdn.cookie-script.com/s/e06461ee5ca9d0618ff23b6fedae22aa.js

Greitoji virėjo minestorė

Greitoji virėjo minestorė

Minestorė – tai itališka sriuba, kuriai gamminti naudojama labai daug įvairių produktų. Jums siūlome paprastesnį tokios sriubos variantą – ją lengvai paruoš kiekvienas.
4 asmenims:

  • 1 svogūnas
  • 1-2 česnako skiltelės
  • 1 pakelis (500 g) šaldytų daržovių
  • aliejaus
  • 300 g kumpio
  • 1 l vandens
  • 100-150 g makaronų (ragelių)
  • 2 daržvių mėsossultinio kubeliai
  • 2 šaukštai ketčupo
  • 1 šaukštelis cukraus
  • žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų
  • žiupsnelis druskos
  • šviežių petražolių papuošimui
  1. Smulkiaisupjaustykčesnakoskiltelesirsvogūną. Sudėkjuoskartusukitomisdaržovėmisiršlakeliualiejaus į puodąbeiporąminučiųpakepink.
  2. Juostelėmissupjaustykkumpįirsudėkkartusumakaronais į puodą.
  3. Įpilk į puodą vandens, įtrupink sultinio kubelius. Virk 10 minučių arba kol makaronai suminkštės. Tada pagardink ketčupu, cukrumi, druska, pipirais, gerai išmaišyk, būtinai paragauk ir išpilstyk į lėkštes. Ant viršaus pabarstyk patražolių.

Štai ir paruošta vakarienė visai šaimai. Skanaus.

Šaltinis: “Mažasis virėjas”, 2006, UAB “Ekspress leidyba”.

Komentarų kol kas nėra.

Komentuoti

Išvalyti laukus

Vaikų radijas